II. Tradicionalna regata Mini 12 na Gradiškem jezeru.

Med 1.7 in 3.7. 2016 je potekala že druga tradicionalna regata Mini 12 na Gradiškem jezeru. Pričetek dogodka je bil v petek v popoldanskem času. V petek se nam je malce izneverilo vreme in nas postreglo s krajšo nevihto. Kljub tej neprijetnosti smo uspeli izpeljati 2 plova z dvema skupinama. Petkove regate se je udeležilo 16 tekmovalcev. Do teme smo uspeli zaključiti uradni del na kar se je nadaljevalo druženje do zgodnjih jutranjih ur.

Naslednji dan, v soboto, nam je bilo vreme nekoliko bolj naklonjeno. Edina težava, ki nam jo je povzročal EOL je bilo pomanjkanje vetra v ključnih trenutkih regate. Zaradi velikega števila tekmovalcev, ki jih je bilo kar 26, smo v celem dnevu izpeljali 3 plove s po 4 skupinami. Kljub velikemu številu tekmovalcev smo uspešno zaključili s tekmovalnim delom ravno, ko je bil pečen odojek. Po podelitvi in pospravljenem odojku se je nadaljevalo druženje tako kot prejšnji dan do jutranjih ur. Nekatere so zasrbele pete in si niso mogli kaj, da se nebi malce zavrteli.

Žal pa nismo zadovoljni z zadnjim delom tekmovanja. Že zgodaj zjutraj je pričelo deževati in tako je trajalo večji del dneva. Zaradi vremena skorajda ni bilo obiskovalcev zato se regata ni odvijala. Bilo pa je druženje do zgodnjih popoldanskih ur.

Povezave:

Rezultati tekmovanja>>

Fotogalerija >>

Zahvaljujemo se vam za obisk in prihodnje leto vas ponovno vabimo, da nas obiščete!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑